Успешен финал на инициативата „Кутия, пълна с щастие“

„Кутия, пълна с щастие“ за Великден се проведе за трета година в Казанлък. Инициативата се организира от сдружения „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“ и „Юнайтед Авангард Артист“ от доброволци по програма „Европейки корпус за солидарност“.

Дейно в кампанията участваха и много граждани, отбелязват инициаторите й. Сред тя са учителката Лилия Рачева и 1 Б клас на ОУ „Никола Йонков Вапцаров“, Нина Писарова и нейните колеги от ДГ „Звънче“, Соня Ченешева, Ирина Петрова, Милица Колева, която помогна с разпределението на кутиите, както и организацията „Инър Уийл Клуб Казанлък Роза Алба“. Всички бяха скептици, че за краткия срок от организациите няма да успеят да съберат нужните кутии, но с общи усилия днес те бяха раздадени в „Дом за стари хора 3“ от доброволците на двете организации.

„Прекланяме се пред истинските сърца и се радваме, че имаме такива хора около нас, с които да вършим добро. Благодарим ви!“, посочи инж. Мария Славова, председател на сдружение „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram