Трима допуснати до следващия етап на конкурса за директор на театъра

След преценка по документи комисията за избор на нов директор на общински театър „Любомир Кабакчиев“ допусна до защита на концепция Димитър Кабаков (Димитър Динев Митев), Георги Методиев Ташев и Дейвид Венциславов Славчев.

На 10 февруари, 2016 г. със Заповед на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова бе обявен конкурсът за свободното място в общинския театър. В рамките на месец след публикуване на обявлението всеки от кандидатите имаше възможност да подаде документи за участие в общинския Център за информация и услуги на гражданите.  Комисията за избор на нов ръководител  на културната институция е в състав: Председател – Здравко Балевски, Началник отдел „ПНО и ЧР“ и членове – Сребра Касева, Началник Кабинет и Петя Минчева, Младши експерт „Счетоводство – култура“.

В следващия етап на конкурса допуснатите кандидати ще трябва да защитят своята концепция за дейността и развитието на Общински театър „Любомир Кабакчиев” за период от четири години, с по-подробна разработка за първата от тях. Участниците в конкурса ще трябва да защитят вижданията си по темата: „Развитие и утвърждаване на  Общински театър „Любомир Кабакчиев” гр.Казанлък, като водещ институт в региона“.

Пресцентър Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram