Творческа работилница зарадва децата на Павел баня  

За втора поредна година в рамките на Празника на розата и минералната вода НЧ „Напред – 1903г.“ – гр. Павел баня организира творческа работилница за деца. Темата на тазгодишната работилница беше Бодиарт – занимания за деца и възрастни  „Красотата и блясъка на накитите през вековете“!

Организатор на събитието беше новосъздаденото Арт студио „Анива“ към читалището. Ръководител на „Анива” е Анна Генчева – художник и дългогодишен преподавател в Национално средно училище „София“

В Работилницата при голям интерес се включиха деца на възраст между 3 и 6-7 години от цялата страна, които показаха, че са изключително възприемчиви,  имат изключително бистър и пластичен ум и това им дава отлична възможност да развият своето въображение. Не по-малко заинтересовани бяха и техните майки, които активно се включиха в творческия процес. По ръчичките и лицата на децата грейнаха златни слънца, сребърни и златни цветя, костенурки, сърца и различни орнаменти. Най-ценното обаче в този ден бяха грейналите детски усмивки на децата!

На финала за всички тях кмета на общината Иса Бесоолу осигури лакомства, за да бъде още по-пълна празничната атмосфера.

През летните месеци очаквайте нови творчески работилници с Арт студио „Анива“ към НЧ „Напред – 1903г.“ гр. Павел баня, за които своевременно ще Ви информираме, а с началото на учебната година ще стартират и редовните занимания в областта на изобразителното и приложното изкуство.

 Празникът продължава тази вечер – 6 юни, с концерт на вокално трио „Deja Vu“-гр. Бургас. Заповядайте в 19:30 часа на пл. „Освобождение“ в Павел баня! 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram