С 52 седмокласници се разделя „Кулата“. На добър час! – Видео и Снимки

Изключително емоционален финал на учебната година за още един випуск, който се разделя с ОУ „Кулата“. 52 седмокласници и техните преподаватели от 1 до 7 клас си дадоха последна среща, за да отпразнуват завършването на 7 клас. Наградени бяха над 40 възпитаници на „Кулата“ с класни ръководители Снежана Гаргова и Тихомир Тошков – за отличен успех и постижения от участието им в олимпиади, конкурси и спортни състезания.

Грамотите бяха връчени от директора на учебното заведение Донка Симеонова, която призова „куленци“ да помнят своето първо училище и да продължават да носят в себе си искрата на знанието. „Вратите на родното училище и нашите прегръдки винаги ще бъдат отворени за вас“, каза още Симеонова. Всеки един от учителите също лично поздрави младежите, пожелавайки им бъдещи успехи и весела ваканция.

Изненади поднесоха и двата 7 класа на „Кулата“, които също наградиха с отличия любими преподаватели. Мирослав Попов, Тихомир Владов, Тодор Колев, Ваня Желева, Донка Симеонова, Снежана Гаргова, Тихомир Тошков, Соня Димитрова, Мирослав Маринов и Веселина Философова на свой ред получиха грамоти за професионализъм и своето отношение към учениците.

Тържеството в училищния двор на випуск 2023 уважиха и много учители, с които децата направиха първите си стъпки по пътя към знанието.

На добър час и не забравяйте своето основно училище, скъпи деца!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram