С листа от 21 кандидати в областта ПП-ДБ ще участва в изборите за Народно събрание

Областният координатор на „Продължаваме Промяната“ Армин Саркисян, водачът на листата Радослав Рибарски, вторият в нея – Атанас Славов и координаторът на ДСБ Димитър Чорбаджиев внесоха в Районната избирателна комисия документите за регистрацията на коалиция  „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за предстоящите парламентарни избори на 09 юни. 

За четвърти път водач на листата на ПП-ДБ в 27-и МИР Стара Загора ще бъде Радослав Рибарски.

Коалицията ще участва в изборите за 50-то Народно събрание с листа от 21 кандидати. „Заложили сме на познати имена, но има и доста нови попълнения. Надявам се хората да  припознаят тези кандидати и да ни подкрепят. От всяка община в региона има представители“, коментира Радослав Рибарски. 

Основните приоритети на коалицията са насочени към продъжаването на реформите, коментира водачът на листата на ПП-ДБ. „Вижда се, че държавата в момента страда най-много от факта, че няма правителство. Всички реформи спират. Нашата идея обаче е те да продължат и то във вида, в който го заложихме в законодателните програми до този момент. Това е единственият път, по който България трябва да върви. Останаха четири реформи, които обаче в момента не могат да бъдат приети. Това спира второто плащане по Плана за възстановяване и устойчивост. Спряна е и реформата в Съдебната власт, след като закона е на ниво обществено обсъждане. Това обаче е начинът, по който ние виждаме България да върви напред – през реформи, инвестиции и спокойствие, че има редовен кабинет“

1. Радослав Рибарски – народен представител в 47-ия, 48-я и 49-я Парламент. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно събрание, заместник-председател на Комисията в 48-я и 49-я Парламент. Член на Комисията по отбрана и в двата парламента. Кариерното развитие на Радослав Рибарски до момента е изцяло в сектор „Енергетика“.

2. Атанас Славов – Доц. д-р Атанас Славов е юрист-конституционалист, преподавател по публичноправни науки в СУ „Св. Климент Охридски”. Министър на правосъдието в кабинета на акад. Николай Денков. Доктор по право на Университета на Глазгоу и доктор по конституционно право на СУ. Адвокат в гражданския сектор. Бил съветник по конституционни въпроси на вицепремиера и министър на правосъдието Христо Иванов (2014–2015 г.) и съветник по законодателни въпроси на вицепремиера и министър на вътрешните работи (2016 г.). Участвал е в екипа, подготвил промените в Конституцията през 2015 г., както и в подготовката на десетки законопроекти като народен представител в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото НС. В 48-ото Народно събрание е председател на Комисията по конституционни въпроси, член на Комисията по отбрана и член на делегацията в Парламентарната асамблея на НАТО.

3. Радослав Василев – депутат в 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание. Бил е член на Комисията по външна политика и в Комисия по труда, социалната и демографската политика, както и на Комисията по въпросите на европейския съюз и по Регионално управление. На 31 години от град Раднево. Завършва бакалавър по Икономика в Университета за национално и световно стопанство в град София, след което следва магистратура „Публичен мениджмънт“ в Нов български университет. Професионалният му опит е в сферата на търговията и маркетинга.

4. Бончо Григоров 

5. Борислав Вълчев

6. Явор Янулов 

7. Яница Господинова 

8. Георги Стоянов 

9. Станка Хърсева 

10. Пенка Василева

11. Татяна Гюзелева

12. Станислав Бойчев

13. Магдалена Овчарова

14. Стоянка Андреева

15. Пламен Бойчев

16. Стефан Стайков

17. Станислав Петков

18. Теньо Арабаджиев

19. Надежда Христова

20. Силяна Божилова

21. Стефан Ганчев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *