Създават местна инициативна рибарска група

Във връзка със стартирал прием по процедура BG14MFPR001-3.001 „ИЗГРАЖДАНЕ НА КАПАЦИТЕТ И ПОДГОТВИТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ В ПОДКРЕПА НА РАЗРАБОТВАНЕТО И БЪДЕЩОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРАТЕГИИТЕ ЗА ВОДЕНО ОТ ОБЩНОСТИТЕ МЕСТНО РАЗВИТИЕ”, Ви каним на среща за излъчване на представители на всички заинтересовани страни за създаване на Местно партньорство и водещ партньор – кандидат за получаване на безвъзмездна финансова помощ за създаване на Местна инициативна рибарска група.

Партньори могат да бъдат представители на рибарски, аквакултурни, туристически или други изразяващи местната идентичност на територията на общините Стара Загора, Казанлък и Павел баня.

Партньорството ще се формира от представители на публичните и частните местни социално-икономически интереси и може да е подкрепено от представители на рибарски и/или аквакултурни, риболовни и/или ловно-рибарски, туристически и други, изразяващи местната идентичност юридически лица/организации на територията на общините Стара Загора, Казанлък и Павел баня.

Срещата ще се проведе в зала 203 в сградата на Община Стара Загора от 14:00 ч. на 12.02.2024 г.

За въпроси и повече информация може да се обърнете на тел: 0885995556 Венелин Митев главен специалист отдел „Стопанисване и поддръжка на общински имоти и вещи“, v.mitev@starazagora.bg

Поканата е изпратена от Министерство на земеделието и храните

Пресцентър Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram