Съботна рок вечер на „Тюлбето“

Група “Old School Rock Band” гостува в Казанлък за Празниците в Долината на тракийските владетели. Тази вечер, 27 август, от 20:30 ч. в парк „Тюлбе“ – Тракийска гробница ще звучат обичани рок хитове на групите Dееp Pueple, Led Zeppelin, White Snake, Rainbow, AC/DC и много други.

“Old School Rock Band” е съставена от три поколения изпълнители – професионални и непрофесионални музиканти,обединени преди повече от 8 години от своята голяма любов,дългогодишна дива страст и предпочитан стил и начин на живот,което е за тях е ROCK ‘N‘ ROLL –а в своите различни превъплъщения.

Родом от двете страни на Балкана-Казанлък и Габрово, те свирят в почти постоянен състав според ангажиментите си. За това издание е поканен да участва като гост барабанист известният музикант Ангел Ангелов от Велико Търново.

Зад себе си формацията има над 12 музикални проекта с мощна подкрепа от съмишленици и верни фенове от Казанлък. В тези изяви са участвали и много други работещи или живеещи в чужбина казанлъшки музиканти, техни колеги и приятели от страната.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram