Среща на домоуправителите на многофамилни жилищни сгради с избрания проектен мениджър за Казанлък по проект „Енергийно обновяване на българските домове”

На 24.07.2012 г. от 18.00 часа в камерна зала на Дом на културата „Арсенал“- гр. Казанлък Областен информационен център Стара Загора, в партньорство с община Казанлък, организират среща с домоуправители на многофамилни жилищни сгради с избрания проектен мениджър за Казанлък по проект „Енергийно обновяване на българските домове“.

Проектният мениджър ще представи стъпките във връзка с предстоящото кандидатстване от страна на собствениците за обновяване за енергийна ефективност на сгради. Ще бъдат обсъдени актуални въпроси с домоуправителите. Проектният мениджър ще подпомага комуникацията между сдруженията на собственици и останалите участници в проекта през целия процес на кандидатстване и усвояване на финансовата помощ.

На срещата ще присъстват и представители на местна банка, в качеството й на управител на Фонд за жилищно обновяване (ФЖО) по проекта, за представяне на възможността за отпускане на нисколихвени кредити.

Областният информационен център е създаден в рамките на проект „Изграждане на Областен информационен център – Стара Загора“, финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram