Собственик на хранителен магазин в Казанлък с акция за нуждаещите се от карловските села

Продължават спонтанните прояви на доброта на наши съграждани след трагедията, сполетяла десетки българи в карловско. Собственик на минимаркет в Казанлък вече организира доставянето на първа пратка с помощи. „Още във вторник занесохме храни и всичко, което събрахме с наша помощ от приятели и добри хора от Казанлък“, разказва Ранчо Кисьов. Младият мъж е родом от пострадалото село Каравелово, но от години живее в село Копринка заедно със своята съпруга Мая, с която имат собствен бизнес.

„Всичко е дарено от добри хора от Казанлък. Доставихме помощта за нуждаещите се от Каравелово. Тази събота ще бъде организиран още един курс към Карловско. Молим хората, кой с каквото може, да помогне, да се свърже с нас или да донесе каквото прецени, че може е възможно да дари в Мини маркет „Мая“, зад Хуманитарната гимназия в Казанлък“, призовава Ранчо Кисьов.

„Така, чрез нас, ще дадем възможност на хората, които могат да помогнат да участват. Ние също сме подготвили помощи, които да занесем“, казва собственикът на хранителния магазин.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram