Сняг вали в цялата област, няма ограничения по пътищата

Няма проблеми с придвижването на МПС по пътищата в региона на Казанлък и старозагорско. Сняг продължава да вали в цялата област, но без да се налага почисване на пътните настилки, поради слабия валеж.

Сняг вали при прохода Шипка, пътните настилки са мокри, по данни на Областно пътно управление Стара Загора. Видимостта тук е добра, а движението – без ограничения. Температурата на прохода е минус 6 градуса.

10 сантиметра е снежната покривка в Прохода на Републиката. Пътните настилки са мокри и обработени, движението е без ограничения. Видимостта е добра, температурата е минус 2 градуса.

Сняг вали и на автомагистрала „ Тракия“ на територията на област Стара Загора. 14 машини почистват пътните настилки. Времето е облачно, температурата е от 0 до плюс 1 градуса. Видимостта е добра.

Сняг вали и на магистрала „ Марица“, пътните настилки са мокри, обработват се, видимостта е добра.
Движението на територията на област Стара Загора се извършва без ограничения.

Най-голяма снежна покривка тази сутрин е натрупана във Видин – 8 см. В Драгоман снежната покривка достига 7 см, във Враца и Разград – 6 см, в София – 5 см. Сутрешните измерени температури са от минус 2 до плюс 2 градуса.

 

Източници: Фокус и АПИ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram