Снимайте Вашата трапеза тази вечер и участвайте в нашия конкурс

Коледен конкурс на Медийна група „Вис виталис“ – 2015

Без съмнение, скъпи съграждани, в трапезата, която ще подредите за Бъдни вечер, ще вложите сърцето и душата си, ще вложите от всичко по много: любов към семейството, към децата и най-близките хора; кулинарно изкуство; чувство за красота, уважение и почит към традициите; желание за прошка, молитва за здраве и добро; вяра в светлината, която сочи верния път; надежда за дълъг и щастлив живот…
Освен традиционна, Вашата трапеза на Бъдни вечер вероятно ще бъде отражение и на самите вас, на вашата уникална и неповторима същност, на вашата естетика и на всичко най-съкровено, което искате и очаквате да се случи през идващата година.
Подредете трапезата си за Бъдни вечер, снимайте я и участвайте в конкурса, който обявяваме на 21-ви декември, когато е 23-ят рожден ден на радио „Вис виталис“, и който ще отчетем на – 28-ми декември, в 18 часа.
На Бъдни вечер публикувайте Ваши снимки – от една до пет, на тази страница. Броят на харесванията ще определи тези от вас, които печелят осигурените от нас три награди:
– ваучер за 100 лв
– вечеря за двама в ресторант „Магна“
– вечеря за двама в ресторант „Тюлбето“
В конкурса могат да участват само жители на община Казанлък. Оставете имейл или телефон за връзка с вас.
Желаем ви късмет!
Всеки може да гласува в сайта presstv.bg!

Конкурс: http://www.presstv.bg/%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram