След наша публикация: Банкерска съпруга спря да паркира на тротоара и поднови автополицата си

Съпругата на директора на местния клон на Общинска банка Драгомир Петков-Петя, е сключила застраховка „Гражданска отговорност“ експресно, след като екипът на Пресс ТВ откри, че шофира джипа без полица близо 20 дни  и редовно паркира върху тротоара срещу Математическата гимназия.

Медийният интерес към  „Rexton“-а с регистрационен номер СТ 3767 ВМ бе провокиран от сигнали на възмутени казанлъчани, заради навика на шефа на финансовата институция да пракира возилото на тротоара пред банката и да затруднява придвижването на пешеходците. После читатели намекнаха, че джипът няма и застраховка. Проверка показа, че изтеклата „Гражданска отговорност“ не е възстановена наистина.

Веднага след публикацията ни, на 8 декември вечерта, реагира съпругата на Петков-Петя Петкова, за да уточни, че всъщност джипът бил неин и че по принцип го паркира пред учреждениет на тротоара, а съпругът й имал друг джип, спиран на ведомствените паркоместа на банката. Возилото на Петкова се водело инвалидно, спомена тя самата, което предполага се няма много общо с темата за застраховката. Петкова не подмина да отбележе, че статията уронва имиджа на семейството й и се закани да съди екипа на Пресс ТВ.

Сутринта на 9 декември в 9:30 часа Петкова е подновила „Гражданската отговорност“ на „Rexton“-а, влязла в сила пет минути по-късно, показва справката за наличие на застраховки.

Важно е да се посочи и още, банкерската съпруга трети ден вече се е отказала да паркира ток пред входната врата на службата на мъжа й.

IMG_2684IMG_2685IMG_2687

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram