Скандален журналист се самопредложи за кандидат-президент на ГЕРБ. Иска Бойко Борисов за вице!

Скандалният журналист Михаил Михайлов се самопредложи на партия ГЕРБ той да бъде кандидатът на партията за предстоящите президентски избори, като също така поиска от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да стане негово вице в надпреварата и така заедно за изхвърлят Румен Радев от надпреварата. Според Михайлов, само така ГЕРБ би имал реален шанс за победа на предстоящите президентски избори и не трябва да изтърва своя шанс. Ето и пълния текст на Молбата, изпратена от Михайлов до централата на партия ГЕРБ:

     Уважаеми г-н Борисов, знам, че са намирате в затруднено положение за президентските избори и никой не иска да се кандидатира за президент от Вашата партия ГЕРБ. Простете им, те не знаят какъв добър човек сте, какъв истински таралеж сте в гащите на Румен Радев и неговата престъпна клика, какво съкровище за България сте… Аз, Михаил Михайлов, обаче знам истината за Вас и Вашето добро сърце и затова смело съм готов да се кандидатирам за президент от името на партия ГЕРБ. Надявам се, че вие, г-н Бойко Методиев Борисов, няма да ми откажете да се кандидатирате като мой вицепрезидент, за да смачкаме заедно всички ваши врагове и да управляваме България през следващите 10 години (в тандем с Вас съм сигурен, че ще спечелим два поредни мандата и народът ще ни обича!). Готов съм да предоставя на вицепрезидента големи правомощия, за да не се чувствате онеправдан и за да не стоите в моята сянка! Нещо повече, първият указ, който подпиша като президент, ще бъде за делегиране на президентските правомощия на вицепрезидента през всички нечетни дни от годината – тоест, един ден ще президентствам аз, на следващия – ще президентствате Вие. Направо ще ги утрепем в тандем!

     Имате ми телефона, така че звъннете ми кога трябва да дойда до централата на ГЕРБ, за да представите официално моята кандидатура за президент и Вашата – за вицепрезидент!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram