Рокади във волейболния „Казанлък“

Волейболистката на „Казанлък“ Ива Парталева се оттегля от спорта и ще започне работа в елитна компания в София, съобщи сайтът kazanlakvolley.com. 25-годишната посрещачка е помолила клубното ръководство да прекрати договорните си отношения с клуба по взаимно съгласие, защото смята да започне работа в съвсем друга сфера, където да се развива професионално.

Шефовете на казанлъчанки са пуснали без проблем състезателката, която тренира с отбора от лятото, веднага след завръщането си от колежанското волейболно първенство на САЩ.

Парталева и Весела Запрянова са завършили своето образование си в реномиран американски колеж, но се прибраха в България, след което веднага бяха привлечени в отбора на Казанлък, където направиха успешен полусезон.

През зимата, обаче Парталева е получила примамлива оферта за престижна работа в столицата и решила да не изпуска този свой шанс. Междувременно, новопривлечената в „Казанлък Волей“ разпределителка Ивана Боянова, вече е подписала договор с клуба и ще бъде картотекирана за „розите“ за втория полусезон.

За „Казанлък“стартът в женското волейболно първенство започва на 23 януари, в петък. Отборът ни приема в 12-ти кръг тима на ЦСКА , от 18:00 часа, в спортна зала „Багира”.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram