„Розите“ с първа победа като гост в Несебър

Първа победа навън постигна мъжкият тим на „Розова долина“ с 4:1 срещу ОФК „Несебър“. Гостуването на казанлъшките футболисти край морето ще се запомни с тотално превъзходство за състава ни, воден от играещия ст. треньора Александър Георгиев.

Резултатът откри Емил Рачев около 5-та мин. след началото на двубоя, при изпълнение от фаул от около 30 метра.  В 20-та мин. Рачев изведе Атанас Апостолов за 2:0. 10 мин. по-късно, отново при центриране от корнер на Рачев, с глава Иван Чергев  отбеляза за 3:0.

Други две положения изпуснаха футболистите на „Розова долина“ при нервни последни минути на полувремето, в което домакините така и не показаха нищо смислено като замисъл и изпълнение.

Второто полувреме за „розите“ започна със смяна. На мястото на Владислав Калайджиев влезе Иван Колев, а малко след това домакините вкараха своя почетен гол за 3:1.

Четвъртото попадение за казанлъшките футболисти дойде след подаване на Григор Георгиев, а Николай Стойчков отбеляза за крайното 4:1 . Младият Стоичов пропусна да бъде точен на два пъти в срещата с „Несебър“. Неотсъдена дузпа за него, отменен гол на Иван Колев и греда на Емил Рачев присъстват в хронологията на мача от 15-ти кръг на Югоизточната „В“ група, игран на стадиона в Ахелой.

След успешното си представяне днес , „розите“ са  вече 10-ти в таблицата за временното класиране, с общо 19 точки. Идната събота казанлъчани са домакини на предпоследния кръг от есенния дял на първенството. На ст. „Севтополис“ в последен мач у дома гостува „Гигант“ Съединение. Малко преди това, в сряда, на 19 ноември, в трети двубой от турнира за купата на Аматьорската футболна лига, „Розова долина“ ще гостува на „Загорец „ в Нова Загора.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram