ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСП БОЙКО ВЕЛИКОВ ПОСЕТИ КАЗАНЛЪК, СТАРА ЗАГОРА И ПАВЕЛ БАНЯ

Зам.-председателят на НС на  БСП Бойко Великов се срещна с лидера на областните социалисти Васил Самарски. Двамата обсъдиха актуалното организационно състояние на  общинските структури и укрепването на партията за местните избори. Кадровата политика, обученията и възможностите пред партийните членове, коментираха още Великов и Самарски.

S_Velikov_02

По-късно двамата се срещнаха с председателя на ОбС на БСП в Казанлък Николай Терзиев, със зам.-председателя Донка Симеонова, със зам.-председателя на Групата съветници на левицата в местния парламент Моника Динева и с председателя на Клуба на жените – социалистки Стела Кехайова.

„Важна е мобилизацията сред активните партийни членове и ръководството на всички равнища в общинските структури, за да бъде партията отново силна”, подчерта Великов, който преди дни бе избран за заместник на Михаил Миков по партийната дейност. Според него реформата, за която се говори в БСП, трябва да се развие  и политически и идейно, с оглед широка подкрепа в обществото.

Бойко Великов се срещна с ръководния актив на БСП и коалиционните  партньори на S_Velikov_04социалистите на общинско ниво в Стара Загора участва в дискусия по актуалните политически въпроси в областния град. По време на срещата бяха дискутирани приоритетите на общинските съветници на левицата в местния парламент. Зам.-председателят по партийните въпроси се срещна и с лидера на социалистите в Павел баня Светла Иванова.

Пресцентър БСП

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram