„Розите“ приключиха шести в групата

Като за впечатляващ финал на есенния полусезон, мъжкият представителен тим на ФК „Розова долина“ разгроми с 10:2, в среща като гост на последния в групата, ФК „Стара Загора“. С по 3 гола се разписаха Александър Ангелов и Иван Колев, а с по едно попадение – Атанас Апостолов, Николай Стоичков, Иван Чергев и Григор Георгиев. Така сметката на казанлъчани набъбна с 10 гола само за един мач, нещо което отдавна не се бе случвало във футболната история на клуба, като приятен подарък за ръководството и феновете, за финал на есенните срещи.
ФК „Розова долина“ закрива полусезона с място в Топ 10 на Югоизточната В група. Тимът ни е 6-ти в таблицата от 16-те отбора, с 23 точки от 15-те си мача, сред които 7 победи, 2 равенства и 6 загуби. В Топ 5 на групата са ОФК „Поморие“ с 32 точки, Миньор“ „Раднево с 30 точки, „Евроколеж“ Пловдив  с 29 т. и „Марица“ Пловдив, с точка по-малко.
Преди началото на зимната пауза, „розите“ ще изиграят още един двубой- домакинска среща – 1/8 финален мач от турнира на Аматьорската футболна лига. На 3 декември от 14:00 часа на ст. „Севтополис“ гостува „Тунджа“ Ямбол.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram