„Рози“срещу „акулите“- 4:0

„Розова долина“ затвърди второто си място в Югоизточната „В“ Аматьорска футболна група, след като в среща от 11-ия кръг с лекота се наложи с 4:0 над отбора нa ПСФК “ Черноморец Бургас“.

В 23-та минута тимът ни поведе чрез Владислав Калайджиев. Грешка в отбраната на бургазлии позволи на казанлъчани да открият резултата. Три минути по-късно, „розите“ отбелязаха и второ попадение. Нападателят Иван Чергев покачи на 0:2, отново след асистенция на Атанас Апостолов. В 32-та минута „акулите“ изпуснаха най-чистото си положение, на сантиметри от гредата. В заключителните минути на първата част, футболист на домакините стреля с глава, след центриране от корнер, но кълбото беше уловено от стража на „розите“. Така завърши и полувремето с 2 гола преднина за тима на Казанлък.

През второто полувреме събитията не се промениха особено и гостите бяха по-активния тим на терена. За класическото 0:3 автор на попадението отново стана таранът на „розите“ Иван Чергев. В 75-та минута гостите от Казанлък отбелязаха и 4-то попадение, след като Ангел Костов с шут от дистанция оформи крайния резултат в мача.

С 27 точки казанлъчани са втори в подреждането на групата, само на 4 точки след лидера „Несебър“.

След тежкото поражение, отборът на ПСФК „Черноморец“ остава на 13-та позиция с актив от 9 точки , като си дели 14-та позиция с тима на Марица /Пловдив/, които също са с 9 точки, но с по-лоша голова разлика. Гигант /Съединение/ и Димитровград 1947 си делят 3-та и 4-та позиция с по 24 точки. На дъното в класирането са отборите на Левски /Карлово/ и Сливен 2000 с по 3 точки. Двата отбора си делят 17-та и 18-та позиция.

В следващия 12-и кръг, „розитеприемат на 23-и октомври /петък/ от 14:30 часа на стадион „СевтополисДимитровград 1947.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram