Рекламираме Тракийските празници

Историческите обекти в долината на розите и тракийските владетели се насочват към индивидуалния и семеен туризъм. Това обявиха от Общината. Това ще бъде основната стратегия при представянето на Казанлък на туристическата борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2017 през февруари. Тази година казанлъшкият щанд ще представя изцяло тракийското културно наследство.

До сага Казанлък е бил изключително добре приеман на най-голямата българска туристическа борса. И тази година градът заема централно място в изложението, но за разлика от предходни години рекламният подход се променя изцяло. Вместо розите, е взето решение да се рекламират траките и тракийските празници.

Самият павилион на Казанлък на борсата ще наподобява музей, в който ще бъдат изложени реплики от откритите съкровища в Голяма Косматка.

Актьори от казанлъшкия театър ще представят кратки тракийски възстановки като допълнителна атракция на туристическата борса

Общината и театъра са готови да представят подобни тракийски възстановки в различни исторически обекти, при желание на посетителите, които могат да бъдат с времетраене от 10 минути до половин час.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram