Регистрираха Инициативен комитет за независимия Иван Матев в Стара Загора

Районната избирателна комисия регистрира Инициативен комитет за издигане на независим кандидат за народен представител – Иван Стоянов Матев  в изборите за народни представители на 26.03.2017 г. Решението е от 10 февруари т.г.

Старозагорецът Иван Матев, по-известен като супер Любо, се кандидатира за депутат в родния си град. В профила си във Фейсбук Матев обяснява: „Постоянно в последните 4 дни ми се налага да отговарям на въпросите Какво ще правиш в парламента? Какво ще ни обещаеш?. В последните 20 и няколко години при всяко излизане на сцена, според правилата на моята професия, съм си задавал три въпроса в следния ред: „Какво правя, защо го правя и как да го направя. По навик си ги задавам за всички важни избори в живота си.Тези от вас които ме познават, знаят, че при мен обещанието е със сила на закон и не обичам празните приказки.

Статуквото, срещу което съм излязъл да се боря на политическата сцена, ни е промило мозъците и ни е внушило, че преди да кажеш какво правиш, трябва да обещаеш какво ще направиш.
Моята стратегия, за пробив и разчупване на Системата е последователна и се базира на тези три важни въпроса.

Влизам в политиката (въпреки че не я понасям органически), за да нещо, което не работи в полза на обществото от десетилетия и превръща хората в послушни роби на Системата, която не толерира личностното развитие, а цели да оформи покорно стадо готово безропотно да се остави да го стрижат. Ще го направя като запозная хората с идеята си за промяна, привлека максимален брой съмишленици, които да ме подкрепят в осъществяването и,  мотивирам и други като мен да предприемат моите действия, обяснява Иван Матев.
Кандидатът за депутат предвижда и събирането на експерти, с които да се направи ясна програма за промени в законите на Системата, за да може тя да заработи правилно“.
„Спокойно, имам идеи за много нововъведения, но не очаквайте от мен да ви замазвам очите с празни обещания, като политиците които сте избирали през последните 28 години!”, коментира още кандидатът за народен избраник./starazagora.topnovini.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram