Времето днес

Днес облачността ще се задържи значителна, но в процес на разкъсване и намаление. В Източна България все още ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб вятър от северозапад, в източната част до умерен от север. Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София около 6°.

В планините облачността ще е значителна и ще превалява сняг. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 7°.

По Черноморието облачността ще е значителна, с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Времето днес

Днес облачността над страната ще е разкъсана, по-значителна над северните и източните райони. В сутрешните часове на места видимостта ще бъде намалена. Почти без валеж. Ще духа слаб предимно север-североизточен вятър. Максималните температури в Северна България ще са от минус 4° до минус 1° , а в Южна – от 2° до 6°.

Над планините облачността ще е разкъсана. Само на отделни места, главно в Родопите ще превали слаб сняг. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра – около минус 8°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. В крайните южни райони ще превали дъжд и сняг. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 0° и 2°. Вълнението на морето ще е около 2-3 бала. Температурата на морската вода е 2-3°.

meteo.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram