Работник обвини шефа си в насилие, той отрича /видео/

45-годишен казанлъчанин се оплака в социалната мрежа Фейсбук от побой, нанесен му от бившия работодател. Милко Чавдаров настоял пред бившия си шеф да спази уговорката и да му плати заработената последна заплата. Тя се оказала наполовина в пликчето, което получил, след като приключило предизвестието, поради напусканене по взаимно съгласие.

Чавдаров си поискал дължимото и спазване на „мъжката дума“, но изглежда последните фраза накърнила достойнството на шефа и той го нападнал. Вследствие на атаката с юмруци Милко е с шевове по главата, сцепена устна и травми от падането на пода в офиса на собственика на фирмата, където работел. Пострадалият е категоричен, че ще съди до дупка управителя на казанлъшката фирма“Ник инвест“.

Оттам коментираха случая с нарчно изявление:

„Твърденията на Милко Чавдаров, изразени пред казанлъшки журналисти не отговарят на истината, заяви Николай Дюлгеров в специално обръщение към медиите.

Единственото вярно обстоятелство посочено от Чавдаров е, че той вече не е служител на фирмата и че трудовите правоотношения са прекратени по взаимно съгласие.

Всички дължими суми са му изплатени, съгласно изискванията на Кодекса на труда, за което той е положил подпис  на съответните документи. Това може лесно да бъде установено от тези, които проявяват интерес в тази насока. 

Искам ясно и категорично да заявя, че не съм удрял, нито нанасял побой на Милко Чавдаров, както той твърди.  

Считам, че неговото изявление цели уронването на престижа и доброто име създадено от мен в обществото през  последните  20 години.

В дружеството работят  над 100 служители, включително и цели семейства, с  които заедно през годините развиваме както фирмената дейност, така и смея да твърдя приятелски отношения. 

Аз ще потърся правата си по съдебен ред, защото не мога да допусна доброто име и престижа на дружеството да бъдат уронени.“

https://www.youtube.com/watch?v=CuFkCspP0Ms

IMG_0229

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram