Протестите продължават във вторник

Организаторите на протестите в Стара Загора в подкрепа на Дебора и за справедливо правосъдие обявиха, че протестите продължават следващата седмица във вторник. Обявена бе и дарителска сметка за Дебора

Здравейте на всички,

ще ви съобщим няколко важни неща, свързани с Дебора от Стара Загора. Вече едва ли има човек, който да не е запознат с нейният трагичен случай.

❤️Много хора през последната седмица ни писаха на лични, отбелязваха ни в коментари, изпращаха ни имейли в които искаха банкова сметка на Деби, по която да преведат средства.

Предполагам е ясно на всички , че на този етап нямам как да знаем колко средства ще са необходими за адвокати, психолози, лечения и т.н.

Не го обявяваме като дарителска кампания, а предоставяме начините по които може да ни помогнете, ако желаете.

🎯Днес ще публикуваме нейната лична сметка в Банка ДСК и револют.

✅Банка ДСК, гр. Стара Загора

IBAN BG10STSA93000027167767

BIC STSABGSF

Валута: ЛЕВА

ТИТУЛЯР: Дебора Красимирова Михайлова

✅Revolut: @debora02io

Категорично искаме да заявим, че не сме искали и не сме поставяли никакви дарителски кутии, където и да е било.

❤️Желанието на семейството е когато всичко приключи, ако има останали средства, те да бъдат пренасочени за хора, които са пострадали от домашно насилие.

⚠️Второто важно нещо е протестът, който предстои.

🔊🔊🔊 Обявяваме, че на 08.08.2023 г- вторник, ще се ПРОВЕДЕ ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ пред Съдебна палата гр. Стара Загора, с начален час 18:00 часа.

❤️МОЛИМ ВИ, БЪДЕТЕ ОТНОВО ДО НАС. НЕКА ДА СПАЗИМ ОБЕЩАНИЕТО СИ, ЧЕ НА ВТОРИЯТ ПРОТЕСТ ЩЕ БЪДЕМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА ПЪРВИЯТ.

НЕ БИВА, ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ С ТЕХНИТЕ „ДЕЙСТВИЯ“ ПРЕЗ ТАЗИ 4 ДНИ, СА НИ ЗАМАЗАЛИ ОЧИТЕ.

НИЕ ЩЕ СМЕ ТАМ И ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ.

МОЛЯ, МОТО КЛУБОВЕТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ПРИСЪСТВАТ ФИЗИЧЕСКИ ДА МИ ПИШАТ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ.

✅Протести ще има и в цялата страна със същият час. Допълнително в събитието ще бъдат обявени исканията ни, както и всички градове в които ще има протест.

Протестът ще е във вторник, защото, мярката на Георги ще се гледа в сряда 09.08.2023.

⚠️⚠️⚠️За пореден път ще обявим, че:

1. Нашият протест не е обвързан по АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ НАЧИН с която и да е партия! Колкото и да се опитвате да ни яхнете, няма да ви се получи! Народът вече не може и не иска да търпи, вашите своеволия!!!!

2. Нашите протести НЕ СА ПЛАТЕНИ!

3. Ние организаторите по никакъв начин не сме заявявали, че искаме да прокарваме истанбулска конвенция или каквото е да е било!

❤️НЕ заклеймявайте българските мъже, които изглеждат добре и имат татуйровки! Те не са виновни! Не всеки мъж, който изглежда така е изрод!

⚽🥅🏟️Тук е момента да призовем всички старозагорци и футболни фенове, да ни подкрепят и в понеделник 07.08.2023 г по време на домакинският мач на Берое срещу „Крумовград“.

Както бе обявено по-рано „Берое“ реши да инициира кампания, с която да помогне на Деби и Десет процента от печалбата от продадени билети за тази среща ще бъдат дарени за бързото и възстановяване. Повече за мача може, както и откъде може да си купите билети, може да прочетете тук: https://beroe.bg/…/%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8…/…

Нека да изпълним стадион Берое гр. Стара Загора и да извикаме заедно: СТОП НА НАСИЛИЕТО! НИТО ЕДНА ПОВЕЧЕ!

БЛАГОДАРИМ ВИ МИЛИ ХОРА, ЗА ПОДКРЕПАТА!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ ДО НАС!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЗА ВСИЧКИ СЪОБЩЕНИЯ- надяваме в скоро време да успеем да отговорим на всички ви. Просто съобщенията са наистина много.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ МЪЖЕ, КОИТО СА ПРОТИВ НАСИЛИЕТО И ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ СИ!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram