При много голям интерес за втора година започва Великденския футболен турнир на СК „Шампион“ под патронажа на Сергей Станишев

В петък от 19.00 часа за втора поредна година на СК „Шампион“, над стадиона, под патронажа на Сергей Станишев, лидер на БСП и президент на Партията на европейските социалисти, народен представител в 42-то Народно събрание от „Коалиция за България“, ще стартира Великденски футболен турнир в Казанлък. Спортната проява се провежда в дните от 11 до 13 април.
В три дни 14 футболни отбора ще играят помежду си след изтеглен от организаторите жребий. Настоящи и бивши спортисти, полицаи, военни, бизнесмени, банкери, пожарникари и още привърженици на най-популярния спорт ще се включат в състезанието по правилата на „честната игра“.
Футболните битки ще се водят на изкуствен терен в модерния СК „Шампион“ с любезното домакинство на спортната фамилия на четирикратния шампион по колоездене на шосе и участник в Игрите Лондон ‘2012 – професионалният колоездач Данаил Андонов Петров.
Турнирът ще бъде открит с футболния двубой между съставите на „Форест“ и „Овощник“ от 19.00 часа. Общо три срещи ще бъдат изиграни във вечерта на откриването. Програмата и срещите са публикувани на сайт skchampion.com. В събота и неделя първите срещи започват от 9:00.
В неделя са мачовете за пето и шесто, трето и четвърто място и финалът. Награждаването на победителите е от 13.00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram