Признание за таланта на Виктор Владков

13-сет годишният виртуоз на пианото Виктор Владков от Казанлък, за втора година, печели Първа награда от международния конкурс „Grand Prize Virtuoso“ в Залцбург. Виктор е поканен и ще свири на 11-ти юли в залата на Моцарт в Залцбург. След като завоюва голямата награда от Фондация „Енчо Кирязов“, Виктор за трети пореден път е номиниран за голямата награда в раздела „Изкуство“ на Фондация „Димитър Бербатов“, като ще бъде специален гост на Бербатов на 14-ти юни, когато на стадион „Васил Левски“ в столицата ще се състои тазгодишната кулминация на проекта „Успелите деца на България“.

Преди дни, Виктор завоюва и специална награда от международния конкурс „The Muse“ в Атина, в който участва за първи път.

В навечерието, деня на детето, казанлъшкият талант, който е възпитаник на ПМГ „Н. Обрешков“, получи признание от кмета на Казанлък, като бе награден с грамота.
От математическата гимназия, във връзка с 24-ти май, и завършването на 7-ми клас, Виктор получи грамота за утвърждаване авторитета на училището и високи образователни постижения през учебната година.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram