ПРЕСС ТВ с нов изработен сайт

Драги приятели,

Удоволствие е за нас да Ви уведомим че сайта на Медийна група Вис виталис – presstv.bg беше обновен с изцяло нова визия. Това се случи благодарение на общите усилия на екипа на ПРЕСС ТВ и УЕБ СТУДИО БГ. От няколко седмици обновения сайт радва нашите посетители с по-удобна визия и функционалност, мобилна версия и много нови функции. Амбициите на нашият екип непрестават и в скоро време очакваме да увеличим двойно вече и така голямото количество ежедневни импресии на сайта – средно 5000 дневно. Непрестанно развиващия се сайт на Медийна група Вис виталис Казанлък набира скорост в ритмичната и бързо развиваща се интернет общност, като позволява и улеснява достъпа на огромна група Българи по света и у нас да бъдат информирани за новините от Казанлък и региона, да четат и гледат спортни новини, Световни новини, дори дава възможност и самите вие да създавате новина в рубриката „Новини от вас“. Разнообразната функционалност на нашия сайт включваща хороскоп, времето, бизнес навигатор, каталог със забележителности от Казанлък и региона, каталог от документални филми и др. е достъпна до Вас благодарение на отличната работа на екипа на Уеб Студио БГ.

 

Вече няколко години в интернет пространството работи Web-studio.bg. Това е един колектив от млади и амбициозни хора, утвърди ли се на пазара със своята дейност, а именно създаване на сайтове. Съвкупност от разнообразни дейности допринася за създаването на успешна интернет реклама, а професионализма на тези хора гарантира успеха на доволните им клиенти. Именно затова това са едни от най-утвърдените и търсени специалисти по изработката на сайтове в региона на Казанлък и страната като цяло.

Ключът на техния успех е съвместната работа с клиентите, обсъждането и обмен на идеите и изпълнението им в кратки срокове. Екипът на Уеб Студио БГ са настроени приятелски към своите клиенти и дават ценни, точни и коректни съвети за популяризиране и мениджмънт на всеки онлайн проект.

 

Web-studio.bg изработва сайтове използвайки последните тенденции в уеб технологиите, които отговарят на изискванията и потребностите на клиентите, удовлетворяват изискванията на търсещите машини и са на съвсем прилични цени. Техните сайтове грабват вниманието, лесни са за ориентиране и удобни за ползване от крайния потребител. Имат богат опит в създаването на уеб сайтове на фирми с различна дейност – търговия, услуги, преса и др.

Всеки който иска сайта му да бъде изработен и поддържан компетентно и без проблеми, да увеличи продажбите и да се представи добре в интернет пространството, би се обърнал към Web-studio.bg, защото добре направения сайт говори добре за Вашия бизнес.

 

За да се възползвате и вие от изработка на сайт позвънете на 089 20 20 111 или посетете http://web-studio.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram