ПП ГЕРБ – Казанлък откри официално предизборната си кампания

Галина Стоянова: Да направим така, че нашата Община да върви напред и нагоре!

С препълнена зала, много гости и разнообразен музикален репертоар, предимно на казанлъшки таланти, общинската структура наПП ГЕРБ в града на розите официално откри предизборната си кампания в понеделник вечер в Дома на културата. Уникалните гласове на артистите на елитарното оперно изкуство Полина Влахова, Денис Иванов и Елена Баръмова накараха присъстващите в залата да затаят дъх, а  артистите от  Фолклорен ансамбъл „Гъдулица“ към НЧ „Възродена искра“ 2000 и тези при НЧ „Жар” „срещнаха” публиката в красотата на българския фолклор. Малките таланти на Казанлък от вокална група „Искрица” поздравиха гостите с песен за България.

Висока оценка за работата на Галина Стоянова – кандидат от ГЕРБ за кмет втори мандат на Община Казанлък даде председателят на Общинската структура на партията и председател на Общински съвет – Стара Загора мандат 2011-2015 г. Емил Христов, който бе гост на събитието. Пред всички присъстващи в залата той изрази своята категоричност, че с Галина Стоянова Общината ще успява да преодолява и занапред трудностите. „Тя беше тази, която Ви накара да повярвате, че добрите неща се случват тук в този град. Не губете куража! Подкрепете я!”, призова Емил Христов.

По време на откриването на предизборната кампания ПП ГЕРБ представи и кандидатите си за кметове в 17-те населени места в общината. В останалите две населени места в казанлъшко партията подкрепя двете успешни кандидатури за кметове – на Ферид Бекиров за с. Долно Изворово и Петьо Апостолов за с. Голямо Дряново. Народният представител Нено Влайков представи 37-те кандидати за общински съветници – всеки един експерт и професионалист в своята област: образование, култура, икономика, строителство, социална сфера, земеделие, здравеопазване. Много от съветниците в листата са били в досегашния Общински съвет и ще помагат на новите. „Надявам се, че в новия Общински съвет ние от ПП ГЕРБ ще имаме по-добро числено превъзходство, за да решаваме още по-успешно и с лекота проблемите на нашата Община”, заяви Ненов Влайков.

Листата от 37 кандидати за общински съветници и кметовете в 17-те населени места от ПП ГЕРБ първата жена-кмет в историята на Казанлък и кандидат за градоначалник втори мандат Галина Стоянова определи като: „личности авторитети, които знаят как да реализират идеите си, а хората да получат най-доброто за мястото, където живеят. Личности, които знаят как да постигнат успех. Личности – професионалисти, доказали се във всички сфери на обществения живот.”

Стоянова благодари за гласуваното й доверие през четирите години на мандата. Тя не скри, че има още много какво да се направи за развитието на Общината, за да бъдат градът и населените места с: още по-качествена инфраструктура, по-добро образование с фокус върху електронната платформа, още по-зелена градска среда, още по-добра инфраструктура на индустриалната зона, за да може бизнесът и бъдещите инвеститори да чувствам увереност, че Казанлък е тяхното място за развитие с добра бизнес среда. „Да направим така, че нашата Община да върви напред и нагоре! Победата на Казанлък е победата на ГЕРБ, а победата на ГЕРБ е победата за нашия Казанлък!”, заяви още кандидатът за кмет.

Представени бяха и постиженията на община Казанлък и екипа на Галина Стоянова в мандат 2011 г. – 2015 г. във всички сфери на обществения живот. След това присъстващите в залата се насладиха на песните на чаровната Мариана Попова и

от всички поколения – Орлин Горанов.

 

Изборът е един – номер 19 в бюлетината! За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за Община Казанлък!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък


03
071411

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram