Почетни граждани на Казанлък подкрепят Алтернативата на гражданите

Почетните граждани на Казанлък – светилото в кардиохирургията проф. д-р Генчо Начев и световноизвестният майстор лютиер Едрьо Едрев подкрепят местната коалиция Алтернативата на гражданите – Казанлък за предстоящите местни избори. Листата на непартийната формация е единствената от всички регистрирани в общината с двама почетни граждани на Казанлък – водачът инж. Николай Ибушев и носителят на високи национални и международни отличия в сферата на културата Христо Стоянов.

Почетните граждани на Казанлък се срещнаха по покана на Николай Ибушев, за да споделят своите идеи и виждания за развитието на града и 19-те населените места в общината. И четиримата почетни граждани са родени в Долината на розите, повечето от тях живеят и работят тук и милеят за града.

Всеки един от тях, имайки своя значим принос към родния си град и България, оценява огромния ангажимент и отговорността на общинските съветници от коалицията да работят в името на обществото.

В хода на разговора, Николай Ибушев акцентира върху силната листа на Алтернативата на гражданите от доказани професионалисти в различни сфери на обществено-икономическия живот на общината. Единствената задача на общинските съветници от непартийната група е да допринасят със знанията и опита си за още по-успешното развитие на община Казанлък, категоричен бе Ибушев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram