Полицейска хроника за изминалото денонощие

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е разкрито едно престъпление. Възникнал е един пожар, при който е загинала възрастна жена.

Бързи производства:

На 17.03.2020 г. в РУ – Чирпан е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК срещу 26-годишен мъж, затова че на същата дата, в 17.44 ч., в с. Зетьово, общ. Чирпан, е управлявал нерегистриран мотоциклет „ЧЗ“.

Разкрити престъпления:

В бюлетин 77/17.03.2020 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба от шивашко ателие, намиращо се в гр. Стара Загора, на ул. „Св. Троица“, на портмоне със сума от 200 лв., златни накити, лични документи и дебитни карти. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.194 от НК.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – мъж на 34 г. от гр. Стара Загора. Работата по случая продължава.

Пожари:

На 17.03.2020 г., в 02.55 ч., в РУ – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в пристройка към къща в с. Шейново, обитавана от 86-годишна жена. След потушаване на пожара в помещението е намерено тялото на жената. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал.3 от НК.

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram