Полицай от ОДМВР – Стара Загора получи високо признание

Полицай от ОДМВР – Стара Загора получи високо признание за своя професионализъм на двадесет и третото издание на церемонията “Полицай на годината”.

На 22 декември в зала №6 на Националния дворец на културата се проведе двадесет и третото издание на церемонията “Полицай на годината”. За пореден път на нея бяха отличени полицейски служители и колективи, постигнали значими успехи в борбата с престъпността, опазване на обществения ред и сигурността на гражданите.

Инициативата е на Министерството на вътрешните работи, съвместно с фондация “Доверие и закрила”.

Изключително сме горди, че през настоящата година трета индивидуална награда е връчена на инспектор Иван Митков Иванов,  разузнавач  в група „Престъпления против личността и собствеността“ при сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в отдел „Криминална полиция“ на ОДМВР – Стара Загора. Инспектор Иван Митков Иванов има съществен личенпринос в разкриването на извършителите на няколко пътно-транспортни произшествия със смъртни случаи и тежко пострадали хора. През 2016 г. инспектор Иванов пряко участва и в установяването и задържането на извършители на телефонни измами и домови кражби на територията на гр. Стара Загора.

Повече информация за събитието и за всички наградени можете да намерите на интернет страницата на Пресцентъра на МВР.

image2-1image3-1

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram