Подаръците вече са при децата

За осма година сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.
Тазгодишната Акция „Дядо Коледа“ събра над 180 коледни подаръка за децата на Казанлък. 

Целта на кампанията всяка година е една и съща – коледната магия и добротворството да се случат в повече семейства и да бъдат зарадвани децата в риск, неравностойно положение и с увреждания, независимо от условията, в които живеят, където и да се намират.

На двете вълшебни елхи – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин за черна и бяла техника, бяха поставени пликове с историите на малките герои и семействата им. Желаните подаръци бяха осигурени, а екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, се погрижи те да стигнат до своите получатели.

В акцията участваха и служителите на Завод 6, цех 120 и на „Арсенал“, както и екипът на балнеохотел в град Павел Баня.

От сдружението благодариха на всички, участвали в традиционната коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за деца с увреждания, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram