Павел баня избира Царица Роза 2015

С грандиозния спектакъл „Избор на Царица роза – Павел баня 2015“ ще бъде даден старт на Празника на розата и минералната вода в Павел баня. Събитието е тази вечер, 4.06.2015 година, от 20:00 часа на Лятната сцена/ Зрителна зала на читалище „Напред – 1903“.

12 са тазгодишните претендентки за царската корона. Те ще дефилират в три кръга: облечени в народни носии, спортно-елегантни облекла и вечерно-официални рокли. Всяка една от тях ще има възможност да се представи индивидуално пред публиката. Водещ на спектакъла ще бъде Драгомир Драганов, а организаторите обещават много изненади.

Съгласно статута, залегнал в избора, Царица роза става представително лице на Община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2016-та и придружава кмета на официални срещи и делегации в страната и чужбина.

Още от акцентите на празника са изборът на Цар на минералната вода, кулинарното шоу „Селски дворове“ и Международният фолклорен фестивал.

Събитията в дните на розата и минералната вода се реализират от служители на Общинска администрация – Павел баня, със съдействието на Представителен фолклорен танцов ансамбъл „Детелини“ и читалище „Напред – 1903“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram