Павелбанската Царица Роза патрон на концерт от златни хитове

Този четвъртък, 21 август, Павел баня ще предложи за всекиго по нещо.
От 17.00 часа на централния площад  започва приложно колоездене за деца от 4 до 12-годишна възраст. Те ще се състезават, разпределени в три категории. За всички участници са предвидени награди. Спортното събитие се организира от Община Павел баня и Туристическия информационен център.
От 18.00 часа в „Джанановата къща“ в село Габарево ще се проведе вечер, посветена на поета Стефан Фурнаджиев, съобщиха от местното читалище „Обнова“. Освен че ще бъдат споделени спомени за делото и личността на поета, в рамките на събитието ще станат ясни и победителите от провелия се летен конкурс „За децата на Габарево“.
Отново с адрес Павел баня от 20.00 часа на лятната сцена в курорта ще започне концерт-спектакълът „Павелбански таланти и приятели“. Събитието се организира от Община Павел баня и Туристическия информационен център със съдействието на читалище „Напред – 1903“. Жителите и гостите на града ще имат възможност да чуят класически произведения на европейската музикална школа, златни хитове от фонда на българската естрада и народни песни, изпълнени от децата на Павел баня. Спектакълът е под патронажа на Царица Роза – Павел баня 2014 – Слава Георгиева. Над 20 са участниците в концертната програма, която е част от традиционните мероприятия всеки четвъртък на лятната сцена в рамките на „Павелбанско лято“.
1175559_194457824064790_411037180_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram