От криминалния бюлетин

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора за шофиране след употреба на алкохол са образувани две бързи полицейски производства и са разкрити шест престъпления. Регистрирани са четири кражби и два пътни инцидента.

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък по отношение на кражбата на хладилник, осъществена на 19.06.т.г. от двора на 18 годишен младеж в с. Горно Черковище, общ. Казанлък, са установени извършителите на деянието. Това са две жени от от Казанлък и от Стара Загора, придвижващи се с каруца. Работата по случая продължава.

На 20.06.т.г. около 03.00 ч. по пътя от Велико Търново за Гурково, на около 2 км. преди с. Пчелиново, общ. Гурково, поради движение с несъобразена с пътните условия и релефа на пътя скорост, в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в мантинелата, т.а. «Фолксваген», с румънска регистрация, управляван от руминъския гражданин В.Л., 25 годишен. От ПТП са настъпили само материални щети по автомобила.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram