Отличиха преподавател от „Кулата“ за доброволческа дейност

Казанлъшкият учител Мирослав Маринов е сред наградените за своята доброволческа дейност от Фондация „Лъчезар Цоцорков“ в кампанията „Окрили доброто“. Тя води своето начало от 2021 г., с цел да насърчава филантропията, да дава видимост на доброто и да вдъхва живот на човечността, тъй като всяка проява на добро има своя отзвук в общността ни и дава пример на още хора да бъдат герои. От началото на кампанията са отличени повече от 100 доброволци от цялата страна.

„Обръщам се към Божидар Емануилов с благодарност и радост в сърцето си, за голямата чест, която ми беше дадена, чрез номинацията от негова страна в кампанията на фондация „Лъчезар Цоцорков“ – „Окрили доброто“. Вашата подкрепа и признание за моята доброволческа дейност са неизмерим стимул и вдъхновение за мен. С удоволствие приемам този жест, като мотивация да продължа да участвам в благотворителни и обществено полезни инициативи. Вярвам в силата на обединените добри дела и важността на взаимната подкрепа в нашето общество.

Фондацията „Лъчезар Цоцорков“ играе ключова роля в създаването на по-добра общност и е чест и удоволствие за мен, да бъда част от този вълнуващ проект. Обещавам, че ще продължа да отделям време и усилия! Благодаря Ви за доверието и вярата в мен. С нетърпение очаквам да продължим заедно напред, в името на доброто и обществената отговорност“, сподели преподавателят в ОУ „Кулата“ Мирослав Маринов.

Той е сред младите попълнения в екипа на куленското училище. Насърчава и подкрепя творческите проекти на своите ученици, интереса към миналото и традициите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram