Откриха обновения салон в Централна пощенска станция – Стара Загора

Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова и главният изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД Валентин Петков откриха обновения салон в Централна пощенска станция – Стара Загора. „През годините „Български пощи” са се превърнали в една от най-дългогодишните институции в България и един от символите на държавността. Радвам се, че в днешните динамични условия „Български пощи” продължава да отговаря на изискванията на обществото. Уверена съм, че в съвременната конкурентна среда компанията ще продължи да работи с много амбиция за постигане на поставените цели. Желая на всички здраве, лично щастие и много положителни послания, които Български пощи да носи не само в страната, но и по света”, каза Аладжова в приветствието си към присъстващите.

По време на церемонията бяха връчени и наградите в конкурса „Моето първо писмо”. Тази година той се проведе под патронажа на Аладжова и е посветен на 135-ата годишнина от създаването на „Български пощи”. Специалната награда на областния управител заслужи първокласникът от ОУ „Кирил Христов” Калоян Христов, чието писмо е адресирано до баща му – капитан на кораб, с когото често са разделени.

Заедно с всички деца участници в конкурса и домакините от „Български пощи” Живка Аладжова посети музейната сбирка в Областната пощенска станция и разгледа експозицията, която включва телефонни апарати на повече от век, телеграфен и морзов апарат, везни, клейма, печати, документи и др.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram