Отарашиха селско кафене заради вафли

На 7 май в полицейския участък вМъглиж е получено съобщение от 70-годишен мъж от.Казанлък за извършена кражба от къща в село Ветрен. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че за периода от 17 април до 11,00ч. на 7 май неизвестен извършител, след като е счупил прозорец на къщата, проникнал в нея и извършил кражба на метална печка и битово обзавеждане, всичко на обща стойност около 500 лв.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са А.А. на 49 години и С.А. на 38 години, и двамата от Ветрен. Лицата са задържани за срок до 24 часа в РУ-Казанлък, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 7 май в 06,36ч. в РУ-Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от кафене, намиращо се в центъра на с.Дъбово, общ.Мъглиж. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че неизвестен извършител, след като е взломил метална решетка и стъкло на прозорец, проникнал в заведението и извършил кражба на безалкохолни напитки, вафли и др., всичко на обща стойност около 100лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram