Остава ли Община Казанлък без междуградски транспорт?

В Община Казанлък бе получено уведомление от фирма “Кумакс Инвест” ЕООД за спиране на междуселищния транспорт на територията на общината. Това изненадващо действие от страна на превозвача е грубо нарушение на договора между него и Община Казанлък. Буди недоумение намерението на фирма “Кумакс Инвест” ЕООД да остави без връзка с общинския център хиляди жители на населените места и то в условия на пандемия. Оказва се, че според фирма “Кумакс Инвест” ЕООД Община Казанлък трябва да дофинансира със средства от общинския бюджет частното дружество.

След полученото уведомление, Община Казанлък незабавно предприе всички необходими и възможни мерки и действия за осигуряването на междуселищния транспорт за живеещите в казанлъшко.

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Остава ли Община Казанлък без междуградски транспорт?

  1. Сметнете превозвач, направете конкурс и обявете решение. Те „кумакс“, отдавна си бяха монопол… Наядоха се и още ламтят. За кенефите на колела, няма защо да отварям въпрос! За отношението на шофьорите още по-малко, това едновременно да карат и пушат и говорят по телефоните си е норма. Крайно време е да дойде европейски превозвач, стига сази простотия. Ако трябва, ще изчакаме малко.

Comments are closed.