Овощненският айляк Димо Лесев с официален сайт след „България търси талант“

„Обичам да практикувам айляка“= Това заяви в предаването „Тази неделя“ на btv овощненския зевзек Димо Лесев, който получи златен бутон от Асен Блатечки в шоуто „България търси талант“.

„Обичам да практикувам айляка. Искам свобода, имам предвид айляк на душата е най-важното за мен“, обясни Лесев, който живее в казанлъшкото село Овощник.

Димо разкри и че от няколко месеца работи в оръжейния завод „Арсенал“ в Казанлък – бик монтьор на машини, които правят части за автомати.

На въпрос „Добър ли си?“ той отговори: „Добър съм по характер. Иначе там хич ме няма“.

Лесев призна, че когато е излязъл на сцената на шоуто, не е знаел какво ще прави, но „публиката сама води. Адреналинът ми даде сила и криле да покажа това, което искам“. Каза още, че му идва отвътре.

Димо Лесев, оказва се, има свой официален сайт, където може да бъде открита подробна биография на овощненския айляк, както и видиеоклипове с негови истории. От официалната му страница става ясно, че е заклет фен на футбола и най-вече на „Левски“.

Можете да видите повече тук:

http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/liubopitno/zevzekat-dimo-lasov-ot-balgarija-tarsi-talant-obicham-da-praktikuvam-ajljaka.html

Официалният сайт на Димо Лесев тук:

https://dimolesev.alle.bg/

Лесев сайт

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram