Общината ще ремонтира Пенсионерския клуб в Казанлък

Възрастните хора от Общинския пенсионерски клуб в Казанлък отбелязаха своя празник днес с концерт, който препълни залата на клуба. Емоционално поздравление към тях направи кметът на община Казанлък Галина Стоянова, която просълзи хората с посребрени коси. Тя призна, че това не е ден на възрастните хора, а на нашите майки и бащи, на всички наши по-големи приятели, които ни даряват с обич, грижи и мъдрост.

Пенсионерският клуб в Казанлък ще има изцяло нова дограма за зимата, като Община Казанлък ще извърши ремонта, а направената план-сметка показва, че средствата не са толкова много и вече са осигурени.

„Аз ви подкрепям и винаги ще ви съдействам, когато имате нужда от помощ и съдействие“, каза кметът на Казанлък.

Концертът бе съставен от талантливите изпълнения на музикална формация „Хармония“, Спортен клуб за здраве „Белите рози“ и фолклорни изпълнения на дамите от Пенсионерския клуб.

От 17.30 часа тази вечер в голямата зала на ДК „Арсенал“ ще се проведе празничен концерт за хората от третата възраст по случай техния международен празник. Фолклорен ансамбъл „Арсенал“, Клуб за спортни танци „Роза“ и вокална група „Детски мечти“ към ОДК „Св. Иван Рилски“, както и изпълнение на „Песен за Казанлък“ на музикална формация „Хармония“ ще донесат настроение и много усмивки на нашите съграждани от третата възраст.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram