Областният управител Живка Аладжова проведе работна среща с членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

„Зная, че до момента сте реализирали множество инициативи, свързани с изграждане на паметници и паметни плочи на загиналите във войните в различни населени места на територията на област Стара Загора. В мое лице имате приятел и съмишленик. Историята трябва да се помни и да се подкрепят родолюбивите инициативи. Прекланям се пред енергията и ентусиазма Ви и Ви уверявам, че имате моята подкрепа и като човек, и като Областен управител“, каза областният управител Живка Аладжова на членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.
В Областната организация на структурата членуват над 1500 души, сподели по време на работната среща председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва полковник Стефан Пенев и запозна областния управител с историята и дейностите, които развиват, заедно с останалите членове на съюза. Сред тях той открои поставянето на паметни знаци на територията на област Стара Загора и добави, че се стремят да включват и млади хора в тези инициативи. Съюзът провежда тематични конференции и семинари. Членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва имат активна гражданска позиция по много от въпросите, които са на дневен ред за хората в региона, стана ясно по време на срещата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram