Новото лице на Mall Galleria Стара Загора 2013г. стана новоизбраната „Царица Роза“ Юлия Попова

По време на традиционния конкурс за избор на „Царица Роза“ Юлия Попова получи приза „Лице на Mall Galleria Стара Загора 2013г.“ за своята природна красота, естествен чар, силно излъчване и невероятен стил.
Изборът на Зам. Мол мениджъра Миглена Тодорова, съвпадна с тежката дума на 8–членното компетентно жури на конкурса, с председател дългогодишния старши треньор на националния отбор по художествена гимнастика Нешка Робева.
Красива корона, лента, стилно сребърно бижу с елементи „Сваровски“, специален Приз и VIP карта на Mall Galleria Стара Загора бяха част от подаръците, които Юлия Попова получи.
Призът „Лице на Mall Galleria“ й дава право на професионална фотосесия, участие в рекламни издания, кампании и обществени прояви, част от дейността на търговския център.
Юлия получи и втора лента от Mall Galleria, в знак на уважение към избора на журито и признание на титлата „Царица Роза 2013г.“
На церемонията в Казанлък Mall Galleria връчи награди и на двете подгласнички на „Царица Роза 2013г“ – VIP карти за различни обекти в търговския център и стилни бижута, осигурени от Sessily и My Silver – най- новият магазин в Mall Galleria Стара Загора, който ще отвори врати в следващите дни.
На 2-ри юни, новоизбраната „Царица Роза“ и лице на Mall Galleria Стара Загора ще води юбилейното празнично шествие в Казанлък, посветено на 110-та годишнина от първия празник на розата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram