Нови три каузи в„ Промени Казанлък”

В най – краткия и опияняващ от вино и любов месец казанлъчани отново ще имат възможността да избират между три каузи. Само преди седмица те избраха средствата, които Борис Кърчев дарява, да отидат за закупуване на електронна бягаща пътека за Дневния център за деца с увреждания. Скоро те ще получат качествена бягаща пътека, която  разполага с богат на функции компютър и мощен двигател . Здрава конструкция с достатъчно голяма повърхност за бягане за максимален комфорт по време на тренировка.
 
От днес гласуването стартира , а претендентите отново са достойни и заслужаващи вниманието на всеки гражданин.

Първото предложение „Закупуване на климатик за музикалния салон на ЦДГ №9 „Слънчице“е изпратено отСабрие Петрова- директор на една от най-големите детски градини в гр. Казанлък . Детската градина се намира в гр. Казанлък на ул. „Гладстон“ №21, в близост до парк „Розариум“. В нея се възпитават, обучават и развиват 160 деца от Община Казанлък, разпределени в шест възрастови групи. През 2012 година е направен основен ремонт с цел енергийна ефективност, но в следствие на ремонта се налага да се прекъсне локалното отопление на музикалния салон, който е така необходим за провеждане, както на празниците организирани в градината, така и за подготовката им, ежедневните сутрешни и следобедни раздвижвания на децата , ситуациите по музика, подвижни и музикално-подвижни игри и други занимания. Сега музикалният салон е студен и почти неизползваем.

Второто предложение е „Закупуване на нови 80 стола за Клуба на пенсионера”. Предложението е изпратено от председателя на клуба Еленко Илиев. Целта на клуба е всеки посетител да се почувства у дома- в спокойна и приятна обстановка. Много от мебелите са морално остарели, счупени и неудобни за посетителите на клуба. Пенсионерите от клуба са благодарни, че имат възможността да се включат в кампанията и ще се надяват на подкрепа от страна на казанлъчани.

Трето предложение „Създаване на училищен кът с ликовете на казанлъшки творци и дейцие изпратено от бивша възпитателка и настоящ пенсионер Мария Василева. Липсата на какъвто и да е потрет в местните училища на казанлъшки общественик оставил името си за историята ни, независимо от неговите дела, както и отчайващото непознаване на приноса на тези хора,  от страна на техните наследници, каквито се явяват днешните подрастващи на Казанлък е причината тя да изпрати своето предложение. Привържениците на тази идея могат да я подкрепят чрез гласа си. Подкрепете своя фаворит на http://promeni.kazanlak.com/. Гласуването продължава до последния ден на месец февруари.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram