Новини от ВАС: А този контейнер?!?

Постоянни глоби за паркиращите пред поликлиниката в района на автобусната спирка там. За това се жалваха казанлъчани. Получилите глоби споделят, че паркират временно. Определено всички там отиват при личен лекар или заради здравен проблем в поликлиниката. Място за паркиране там перманентно няма. Областта на автобусната спирка определено не е правилно и добре обозначена, жалваха се още хората.

По интересното е, че автобусни шофьори, споделили“ Не ни пречат толкова колите, колкото сложеният контейнер за смет“. Вероятно общинският контейнер, обаче, няма да бъде глобен!

Допълнително загуба от паркомясто има от неизваден корен на дърво, което доскоро растеше пред поликлиниката, но заради ремонтите бе отсечено, но недоотсечено и стои 50 см. във въздуха, жалваха се още хората.

Определено има нужда от спирка, определено и от места за кратковременно паркиране. Глобите определено са изнервящи, но ако от общината и полицията ще ги правят да обозначат по всички правила спирката, споделят шофьори.

Отделно, отново шофьори на автобуси, пожелали анонимност, споделиха, че правилното място на спирката е на следващото кръстовище от поликлиниката, но никой не мислил за удобство на пътници и ползващи автомобили!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram