Над 2000 празнуващи избраха Павел баня за Нова година 

Над 2000 са гостите на Павел баня, които избраха хотелите и къщите за гости в балнеоложкото градче, за да посрещнат Новата 2024 година. Така навръх 31-ви декември Павел баня, практически, удвоява населението си. 

“И тази година посрещаме гости от близо и далеч. Хотелиерите и собствениците на къщи за гости и квартири са се постарали да не липсва нищо на празнуващите. Ние от своя страна сме обезпечили поддържането на чистотата в града. Общинските екипи по “Чистота” и “Озеленяване” не са прекъсвали работа през декември. Ще работят и в следващите дни”, заяви кметът Иса Бесоолу. 

Вече цял месец Павел баня сияе в коледно-новогодишната си премяна – сутрин окъпана от първите слънчеви лъчи, а вечер – блестяща в хиляди светлинки, за радост и добро настроение на местни и гости. 

Кметът Иса Бесоолу желае на всички весело посрещане на Новата 2024 година! Да бъде здрава и мирна! 

“Да изпратим 2023 г. с повече добро и вяра в утрешния ден! Да живеем в разбирателство и сговор! Да бъдем единни и добри! Желая Ви здраве, радост, мир и топлина!”, пожелава на всички кметът на Павел баня Иса Бесоолу. 

В 00:00 ч. на 31.12.2023 г. заповядайте пл. “Освобождение”, където под съпровода на орк. “Павел баня” ще се извие празничното новогодишно хоро “Да сме живи, да сме здрави”! 

.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram