Мъж със сцепена глава бе пратен в …гинекология

Куриозен случай от Стара Загора, съобщава Glasnews.bg. Възрастен мъж е пострадал при инцидент – той е бил с рана на главата. Петко Ганев Петков разказва за това в социалната мрежа. От публикацията му във Фейсбук не става ясно дали той има роднинска връзка с пострадалия възрастен мъж.

Мъжът, чиято глава е била сцепена, е потърсил медицинска помощ в Спешния център в Стара Загора. Петко Петков е придружил пострадалия. Петков споделя, че възрастният мъж е колабирал, а по главата му се стичала кръв.

Петков настоял пострадалият да влезе по спешност, но твърди, че млада стажантка ги е препратила в гинекологичното отделение.

„Млада стажантка, предполагам, с цялата си наглост при мое настояване да влезе по спешност, ме праща да го приемат в гинекология“, написа Петко в мрежата.

Петков твърди, че мъжът със сцепена глава е лежал в количка в коридора, докато се вземе решение кога и в кое отделение да го приемат.

„Казвам нормално – приемете го да му спрете поне кръвта. Отговор – къде да го приемем в болницата, в кое отделение ме пита, в родилното ли?!“, добавя още мъжът.

Потребители на Фейсбук се усъмниха в твърденията на Петков Петков, но той заяви, че застава зад думите си.

„Не е нормално да влезеш по спешност, а този случай е спешен, и да чакаш да те приемат“, добавя мъжът.

Петко написа още, че младата стажантка, която ги е пратила в гинекологията, се е държала нагло.

„На родилка ли й прилича възрастният мъж или на нуждаещ се от спешно лечение?“, пита той.

„От 07:30 до 16:00 ч. човекът и аз бяхме в спешния център. Приеха го едва в 16:00 ч.“, твърди мъжът.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Мъж със сцепена глава бе пратен в …гинекология

  1. Съвсем нормално за това здравно заведение. Ето една от моите случки в това заведение:Всичко започна след като малкия ми син (3годишен) прекарва едра шарка и получава усложнение(губи равновесие).Личният му лекар ни праща с направление в детското отделение.Пристигаме в 10 часа в отделението там му правят преглед и констатират,че не е за тях и ни препрещат в спешното.Там започва купона.Викат първи доктор,който се отзовава след около час,взима направлението от спешната пише ново и вика друг колега.След като се изредиха 5 6 лекара и става около 18 часа ни пращат в инфекциозното за приемане.Температурата е около -10 градуса и около 20 минути звънене се появява някъв около 20-25годишен цървул и почва да не пита дали не сме удряли или е падало лошо детето(поне 20 пъти зададе този въпрос) след което се скри някъде.След един час пак се появи взе да задава същите въпроси и пак се покри.Следващият път като се появи ме видя как вдигам на ръце синът ми(понеже му се доходи до тоалетна и го бях извел пред отделението)взе да ми изнася лекции как да се грижа за децата си.Видя ,че ми запали фитила и избяга отново.Стана около 20 часа и няма кой да не приеме и реших да ида да видя какво става.По коридора се чухваше смях от една от стайте, пият си кафенце а другите хора ,които чакат за прием вънка на -10 градуса.Съпругата ми реши да види какво става но попадна на вулгарно отношение.Направо превъртях хубаво,че съпругата ми ме убеди да я оставя с малкия иначе сигурно щях преспа в ареста.В 21 часа получих обаждане,че са приети.После се чудят някои хора за какво се държат така с медиците.Има и съвестни лекари,но повечето само точат и се мислят за велики.

  2. да бе на Петко голямо доверие имаме.

Comments are closed.