Младежи крадат алкохол за стотици левове

Кражба на марков алкохол за стотици левове. Собственици на магазини се оплакват, че банда младежи от Казанлък, организирано ограбват магазините им. Поредната такава кражба е заснета от охранителни камери в магазин на бул. „Ал. Батенберг“. Собственикът на магазина е засякъл младежите в момента на кражбата и е предотвратил изнасянето на марков алкохол за над 300 лв.

Младежите действали организирано. Единият от тях стои на касата и разпитва продавачката или и отвлича вниманието. През това други двама взимат бутилки марков алкохол и ги пъхат в дънките си и ги прикриват с дрехи.

Сигнали за кражба на алкохол има в още няколко големи магазина в Казанлък, където също са започнали ревизия и преглед на видеокамерите.

Според подадена към сайта информация, някой от младежите работят като дистрибутори, което означава, че би трябвало да знаят за разположението на видеокамери в търговските обекти. Въпреки това те не се притесняват, видимо от тях. Част от младежите имали предишни криминални прояви.

Собственици на търговски обекти, които също са пострадали от организираната банда, могат да подадат своя сигнал към сайта presstv на мейл: presstvkazanlak@gmail.com

За сега три хранителни магазина, потвърдили, че имат откраднат марков алкохол за стотици левове.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram