Министерство на туризма представи и Казанлък на най-голямото международно туристическо изложение ITB Берлин, Германия

Събитието, за което съобщи сайтът http://www.edenbulgaria.eu/content/202, се проведе в периода 08.03.2017-12.03.2017г. и е сред най-значимите туристически форуми по целия свят. Борсата, на която е била представена и Община Казанлък, като атрактивна туристическа дестинация, е отворена за професионалисти и за широката публика.
В България EDEN дестинациите са 12. Избрани са в рамките на 3 национални конкурса за отлична туристическа дестинация по темите: културен туризъм, защитени територии и воден туризъм. Това са: Казанлък, Белоградчик, Луковит, Враца, Силистра, Каварна, природен парк „Странджа“, Кърджали, Белица, Сандански, Сапарева баня и Кюстендил.

Припомнете си рекламното видео на Казанлък:

По време на изложението с EDEN дестинациите се запознаха потенциалните туристи и ангажираните в туризма професионалисти (туроператори, туристически агенти, туристически администрации и др.). Участието на проекта в това събитие е част от цялостната кампания за промотиране на EDEN дестинациите и е още една възможност за реклама, допринасяща за популяризиране на EDEN дестинациите от България.
В дните на изложението тази година са участвали над 10 000 изложители от 184 страни и региони, които представиха на посетителите свои продукти и услуги на 1 092 щанда.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram