Местна фирма бе презентирана на експо в Париж

Казанлъшката фирма „Крес-Д” ЕООД , специализирана в производството на хидравлични цилиндри, участва в  изложба  във френската столица. Париж е домакин на  Международната изложба Midest 2014, в която участват 17 български компании.

Българското национално участие в тази авторитетна в Европа международна изложба се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в рамките на проекта за развитието на експорта.
На обща площ от 205 кв.м. в зала 6 на Paris Nord Villepinte Exhibition Centre своята продукция презентираха българските  фирми.
Участието на българските предприятия на Midest 2014 се финансира от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. На фирмите бяха поети разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрациионни такси, включване в официалния каталог, издаване на информационна брошура и рекламиране.

 

в което участваха 17 български компании.

Българското национално участие в тази авторитетна в Европа международна изложба бе организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в рамките на проекта за развитието на експорта.
На обща площ от 205 кв.м. в зала 6 на Paris Nord Villepinte Exhibition Centre своята продукция презентираха избраните български  фирми.
Участието на българските предприятия на Midest 2014 бе финансирано от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. На фирмите бяха поети разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрациионни такси, включване в официалния каталог, издаване на информационна брошура и рекламиране.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram