Лагер „Паниците“ отваря врати в началото на юли

От 2 юли до 2 септември т.г. казанлъшкият лагер в местността „Паниците“ в живописния Калоферски Балкан ще бъде отворен за летен отдих на децата и учениците от община Казанлък. Със Заповед № 1018 на Кмета на общината се определят смените и условията, при които ще се осъществява детският и ученическият отдих и туризъм в лагера. Девет са смените по 7дни всяка една от тях, като при организиран отдих цената на картата е 42 лв. Предвидени са и такси за ползване на базата за един ден, които са съответно 9 лв. за общински служители и такива на бюджетна издръжка, 6 лв. за ученици, 5 лв. за деца и 12 лв. за граждани.

Тези, които желаят да се запишат за лагера „Паниците“, трябва да предоставят квитанция за платена такса в отдел „Образование“ , стая № 24 в Община Казанлък, медицинска бележка за неконтактност със заразноболни лица, издадена не по-рано от 3 дни преди началото на смяната.

Списъците и заявките за почиващите се представят 7 дни преди съответната смяна в стая № 22 на Община Казанлък при спазване на изискванията на Наредба № 2 за организиране и провеждане на ученически отдих и туризъм. Транспортните разходи са за сметка на летуващите.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram